МИНИСТАРКА НАВУКЛА ГНЕВ МУСЛИМАНА: Прете ми убиством због љубави са Србином!

0

Едити Арадиновић стижу претеће поруке откако је изјавила да би се удала у цркви и одрекла ислама. Босански портали преплављени коментарима попут „ку*во, горећеш у паклу“.

Едити Арадиновић стижу претеће поруке откако је изјавила да би се удала у цркви и одрекла ислама. Босански портали преплављени коментарима попут „ку*во, горећеш у паклу“.

Фронтменка групе „Министарке“ Едита Арадиновић добила је претеће поруке након што је изјавила да би се због љубави одрекла ислама!

Млада певачица, која је годину дана у вези са студентом Огњеном, навукла је на себе гнев муслимана када је прошле недеље за наш лист признала да би се удала у православној цркви.

Изазвала буру

Неколико дана после текста у Информеру Едита је пред заказан наступ у Сарајеву почела да прима застрашујуће поруке.

– Писали су јој у порукама да ће горети у паклу ако буде издала ислам, да није права верница, већ проститутка, и да треба да се пази када дође у Босну. Било је страшно и она се баш уплашила – прича извор близак певачици.

Да је добијала претње смрћу потврдила нам је и сама Едита.

– Добила сам свакакве претеће поруке, јер је моја изјава изазвала велику буру. То је осетљива тема, која би могла да нанесе много патње народима, и срамота ме је да причам о томе.

Волела бих да се цела та прича прекине – каже Арадиновићева, и додаје да људе не дели према томе које су религије или расе.

– Поштујем сваку веру и мени није битно ко какву боје коже има, битно да је добар човек. Па какви бисмо људи били када бисмо размишљали на тај начин – прича „министарка“.

„Небитна силиконка“

Она објашњава да је још млада за удају и да се та тема потпуно отргла контроли.

– Стварно још не размишљам о удају нити о рађању, још сам млада и зато хоћу да се стави тачка на целу ову ситуацију – искрена је певачица.

Осим у претећим порукама Едита је наишла на осуду и на босанским порталима, на којима су је називали проститутком и срамотом за муслимане. Поручили су јој да ће горети у паклу ако промени веру.

Дечко воли када се облачим провокативно

Едита Арадиновић каже да је срећна у вези са својим момком Огњеном, јер је он подржава када се облачи изазовно.

– Мој дечко није љубоморан и воли када се облачим провокативно. Супер разуме мој посао и мени то много значи, он је баш супер особа – каже „министарка“.

„Ку*во, јадна ли ти је та љубав, мала, директно идеш у пакао“, „Уосталом, ко је је*е, она је само небитна силиконка“, само су неки од коментара на порталима и друштвеним мрежама.

 

 

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*