Мирковић раскринкао Бојану Маљевић па је на крају сама признала да подржава Чеду!

0

Након што је политичар Саша Мирковић објавио да је глумица Бојана Маљевић решила да из опозиционог пређе у Вучићев табор, глумица се сама открила.

Бојана је наиме написала твит у коме отворено подржава политику Чедомира Јовановића.

„Вечерашњи протест у Београду је злоупотребљен за националистичко лудило“, оценио је јуче Чедомир Јованович, лидер Либерално демократске партије (ЛДП) на Твитеру, а са чијом се објавом на овој друштвеној мрежи сагласила и глумица Бојана Маљевић.

Јовановић је своје незадовољство поводом синоћњег протеста у саопштењу завршио изјавом да „једна глумица у Србији има више храбрости да каже истину од свих људи заједно“.

– Нема будућности у шетњама са националистима, нити путем и стопама Радована Kараџића, кога они правдају и величају. Знамо где то води – закључио је Јовановић.

Мирковић је претходних дана тврдио на Твитеру како има сазнање да је Маљевићка решила да пређе у Вучићев табор и да је стога оплела по Бошку Обрадовићу осуђујући га да је љотићевац и да она са таквима не може заједно на протесте, а заправо се ограђивала од опозиције и тврдила пазар.

Сукоб Мирковића и Маљевићке на Твитеру је по обичају „слободних“ медија игнорисан.

Да ли се Бојана Маљевић окренула против опозиције?

Колико је Чедомир Јовановић опозиција толико је и његова политика опозициона, а подршка Бојане Маљевић таквој политици није ништа друго до отворена објава преласка на страну оних који су против протеста #1од5милиона!

 

 

Патриот

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*