Мирковић расписао „потерницу“ за Вучићем: Суд не може да утврди адресу АВ?!

1

Председник покрета Цела Србија и потпредседник коалиције “Чувари Србије” Саша Мирковић већ месецима не може да приведе судској правди председника Србије Александра Вучића који му годинама дугује више од пола милиона евра!

Председник Србије живи на непознатој адреси, каже српско “правосуђе” а на радно место на Андрићевом венцу не долази уопште па ни тамо не може да му буде уручен судски позив за суђење у грађанској парници коју је против њега покренуо Мирковић због избегавања враћања позајмице од 532.000 евра!

Извесни судија Иван Илић, који треба да води поступак против Вучића, одређен је да води све процесе које је Мирковић као тужилац и оштећени покренуо против председника Србије, листа Ало и листа Информер, што је просто невероватно али на жалост истинито!

Намеће се закључак да је судија Илић одређен по партијској дужности да опструира привођење правди председника Србије и његове медијске плаћенике а на штету Саше Мирковића који је по ко зна који пут жртва “правосуђа” у Србији.

Стручњаци кажу да би “суд по Закону одавно расписао потерницу за лицем које из неких разлога избегава да прими уручење судског позива да није у питању председник државе који практично живи на фиктивној адреси, али и да је та правна опција смишљено дезавуисана спорном судском пресудом која то онемогућава”.

– Не верујем да је немогуће уручити судски позив било коме у Србији а нарочито не председнику Србије чију локацију радног места знају сви у држави а надлежне службе чак и пребивалиште. Изгледа да он свесно избегава да прими уручење судског позива због кривичног дела преваре а у томе му изгледа помаже судија који води све моје поступке против мафије која уништава државу и све поштене грађане. Можда и грешим па зато молим све грађане Србије да, ако примете председника Вучића на некој локацији, одмах обавесте полицију где се он налази како би га полиција привела односно како би му уручила судски позив – рекао је Мирковић.

Шта преостаје обичном, поштеном грађанину да уради када не може да оствари правду у Србији?

Или да се обрати Међународном суду правде у Стразбуру или да узме правду у своје руке, ништа друго…

СИА

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*