Мирковић УГАСИО Маћићку на Твитеру!

Позната Твитер опозиционарка бранила премијерку Брнабић а онда угасила свој профил...

1

Након данашње свађе на Твитеру са политичаром Сашом Мирковићем, а због Ане Брнабић и Анине девојке Милице, позната твитерашица и шминкерка Јелена Маћић је угасила профил, наводно зато што је ИП адреса из Црне Горе.

Маћићка је гашење Твитер налога објавила на свом Фејсбук профилу.

 

Наиме, Мирковић је једном објавом узбуркао Твитер заједницу, јер је инсинуирао да Милица, девојка премијерке Ане Брнабић, има склоности ка мушкарцима, пре свега њему лично.

Након овог твита уследиле су салве увреда  на рачун Мирковића. Најгласнија је била управо Маћићка, иначе кућна пријатељица премијерке Брнабић.

Маћићка која је важила на Твитеру као најрадикалнији опозиционар испоставило се да твитује за паре за било кога ко плати.

Тако је и Мирковић навео да ју је и он плаћао.

 

Да ли је ово крај Јелене Маћић на Твитеру, или ће поново отворити профил, као што је то урадила након београдских избора, видећемо. За претходни профил се спекулише на Твитер заједници да га је продала Напредњацима за папрену цифру.

Но у сваком случају ово јој није први пут да напушта или гаси профил па га потом поново отвара.

1 КОМЕНТАР

  1. 3 наказе –сексуалнии изопаченици болесници на слици. Батина је за вас из раја изашла у недостатку батине добро дошле су и безбол палице 😀

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*