Mirković UGASIO Maćićku na Tviteru!

Poznata Tviter opozicionarka branila premijerku Brnabić a onda ugasila svoj profil...

1

Nakon današnje svađe na Tviteru sa političarom Sašom Mirkovićem, a zbog Ane Brnabić i Anine devojke Milice, poznata tviterašica i šminkerka Jelena Maćić je ugasila profil, navodno zato što je IP adresa iz Crne Gore.

Maćićka je gašenje Tviter naloga objavila na svom Fejsbuk profilu.

 

Naime, Mirković je jednom objavom uzburkao Tviter zajednicu, jer je insinuirao da Milica, devojka premijerke Ane Brnabić, ima sklonosti ka muškarcima, pre svega njemu lično.

Nakon ovog tvita usledile su salve uvreda  na račun Mirkovića. Najglasnija je bila upravo Maćićka, inače kućna prijateljica premijerke Brnabić.

Maćićka koja je važila na Tviteru kao najradikalniji opozicionar ispostavilo se da tvituje za pare za bilo koga ko plati.

Tako je i Mirković naveo da ju je i on plaćao.

 

Da li je ovo kraj Jelene Maćić na Tviteru, ili će ponovo otvoriti profil, kao što je to uradila nakon beogradskih izbora, videćemo. Za prethodni profil se spekuliše na Tviter zajednici da ga je prodala Naprednjacima za paprenu cifru.

No u svakom slučaju ovo joj nije prvi put da napušta ili gasi profil pa ga potom ponovo otvara.

1 KOMENTAR

  1. 3 nakaze –seksualnii izopačenici bolesnici na slici. Batina je za vas iz raja izašla u nedostatku batine dobro došle su i bezbol palice 😀

POSTAVI ODGOVOR

*