Мироје би да убија: Два метка у чело за оне који ме узнемире!

0

Новосадски адвокат Мироје Јовановић, који је постао познат када је уложио приговор на кандидатуру Белог и тиме довео у питање десетину хиљада потписа, брутално прети убиством свакоме ко га узнемири! Иако је твит објављен у суботу у 15 сати поподне, тек после писања Kурира он га је обрисао!

„Kо ми се најави на адресу стана или канцеларије, или се појави непозван, да прети мени и породици чека га метак у чело“, написао је Мироје на Твитеру.

Screenshot_7

„Kо ми се најави на адресу стана или канцеларије, или се појави непозван, да прети мени и породици чека га метак у чело!“

Чим се појавила ова скандалозна изјава, уследиле су бурне реакције!

Мироје је у разговору за наш лист потврдио да је то написао на свом Твитер налогу, али је после објављивања овог чланка га обрисао.

Твит је написао у суботу око 15 часова и све до данас је стајао на његовом налогу, али је ођедном одлучио да га обрише!

Подсетимо, Јовановић је упутио приговор РИK-у на кандидатуру Прелетачевића, а потом је на Фејсбук страницу поставио и фотографије текста приговора који садржи 18 тачака.

„Сине Лука, добио си од чике приговор на кандидатурицу. Реко да те јутрос обрадујем и разбудим боље од кафице. Љуби чика Мироје! #самојако“, написао је Јовановић на свом профилу на Фејсбуку.

Убрзо су уследиле реакције присталица Прелетачевића, који су му чак и слали каприћозе на кућну адресу.

Бели се оградио од ових реакција и рекао да он никоме не прети.

– Шта народ ради Мироју ја не могу контролисати, слободни људи раде шта хоће, а послали су му каприћозу на кућну адресу. То је дивно – каже Бели за Kурир.

Мироје Јовановић обављао је функцију помоћника градоначелника Новог Сада у прошлом сазиву, испред странке Трећа Србија.

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*