Мирољуб би обновио Душаново царство, али прво да се Бог јави Вучићу и постави га за премијера!

0

Више од 2.000 људи прексиноћ је у новобеоградској Хали спортова с одушевљењем пратило предавање „Битка за здраву Србију“ др Мирољуба Петровића, оснивача Центра за природњачке студије и популатног видео колумнисте. Др Петровић је између осталог позвао присутне да му помогну да постане премијер, али на „библијски начин“.

Више од 2.000 људи окупило се да чује како Србија може да победи у „Бици за здраву Србију“.

Петровић је поручио да у здравој Србији неће бити потребе за пензијама, здравством и просветом који се финансирају од новца који Влада Србије позајмљује од страних банака, него ће јака и здрава породица преузети одговорност за здраву државу, баш као у време цара Душана.

– Синови ће бринути о старим родитељима, а не старачки домови и пензиони фондови, добрим законима ће се људи подстицати да чувају своје здравље и болесних неће бити, док ће они који се трују и дрогирају морати сами да плаћају своје лечење – поручио је окупљенима др Мирољуб Петровић и додао:

– Родитељи ће учити децу да раде или ће их слати на обуку код добрих стручњака да се науче да раде и покрећу приватан посао. А да би се то десило, потребно је да се одмах крене са применом добрих принципа и закона у својим животима и породицама.

Мирољуб Петровић је потом у једном тренутку обелоданио да је присутне између осталог позвао и како би саопштио намеру да постане премијер Србије.

Он сматра да ће, уколико омладина буде почела да живи морално и у складу са библијским учењима, настати потребна критична маса за обнову Душановог царства. Према његовим речима, он може да постане премијер на начин као што је Јосиф постао управник краљевства у Египту пре 4.000 година – да се Бог јави у сну владару државе и „убеди га“ да за премијера постави свог човека.

Онда је Петровић импровизовао могући разговор са председником Србије у таквим околностима.

Предавање је, по старом обичају, завршено песмом уз гусле, док су у најави предавања учествовали етно појац Мара Сандић и здравичар Вукојица Сандић.

Предавање је организовало удружење „Алтернатива“, а читаво предавање можете погледати овде:

 

Националист

 

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*