Мирољуб Петровић: Свет је подељен на масоне и језуите а Вучић је масон!

0

У најновијем интервјуу који је Мирољуб урадио за Македонце говори о сукобу језуита и масона и како се то одражава на светску политику.

Водитељ: Да ли су моћни Језуити? Знате за нас Македонце је то интересантно зато што у оном језуитском манастиру у склопу Ватикана, такође постоји једна мала језуитска црква, где су Хрвати, тачније хрватски језуитски ред, и у првој години миграције у азил Ванчо Михаилов, значи један од старих лидера оног историјског ВМРО скривао се у том језуитском реду, у том хрватском манастиру у склопу Ватиканске цркве. Да ли су Језуити моћни?

Мирољуб Петровић: Како нису, па то је организација која постоји више векова. Они имају своју банку, која се зове Институт за Религиозне Послове, такозвана Ватиканска банка. Они штампају новца, имају колико хоће. Пазите Католичка црква није поцепкана као Православна. Ви имате Православна Српска, Македонска, Црногорска, Бугарска…Ова (католичка) је централизована организација. На пример у Америци на западу, сваки католик плаћа по 2% од својих примања католичкој цркви и онда има привилегије, разумете. То је моћна финансиска институција, имају своје медије, имају своје универзитете. Ви сте питали за изборе у Америци. Па у Америци имате највише Католичких универзитета, Клинтон је завршио филозофију на најпозанитијем католичком универзитету у Џорџтауну у Америци.

Водитељ: Бил Клинтон?!

Мирољуб Петровић: Бил Клинтон, тако да они имају своје медије, имају своје универзитете, имају своју банку и они раде свој посао.

Водитељ: Сукоб између Ватикан и масона, ви кажете да је то исконски сукоб који траје вековима, десетина векова уназад. Масони и језуити су у сталном сукобу, са једне стране језуити желе да обнове Римско царство, на другој су страни масони. Ко су језуити, ко су масони?

Мирољуб Петровић: Па ви само погледајте које су државе под контролом Европске Уније, односно Римске цркве, значи углавно земље који су у Европској Унији, то су земље који су под контролом Римске цркве односно језуите. Америка, Велика Британија, и неке арапске земље иако у многим арапским земљама забрањена је масонерија али на пример у Египту није, у Јордану није, у Саудиској Арабији није, то су све земље који су под контролом масонерије.

Водитељ: У Турској није?

Мирољуб Петровић: Турска је такође под контролом масонерија, па ви кад дођете у Истамбул као да сте у Лос Анџелесу, да нема они старих џамија, ви бисте помислили да сте у Сан Франциску.

Водитељ: Значи Европска унија, највећи део свих држава чланице Европској Унији, припадају Римском Царству или Ватикану и залажу се за обнову, док оне државе које нису у Европској Унији, ка на пример Велика Британија, Америка, Турска, то значи да су они ближи масонима?

Мирољуб Петровић: Тако је, с тим што знате како, масонерија има своје људе и своје политичке странке у свим овим земљама Европске Уније. Али ови масони увек могу да покрену неке своје људе у Европској Унији, ко што ови не знам покрену Ванчо Михајлова или како се звао тај ВМРО, овамо покрену Анту Павелића, овамо покрену Хашима Тачија. Па ви имате у Приштини највећу католичку катедралу на Балкану, а на Косову живи 2% католика…три посто, шта ће тамо у центру…

Водитељ: Ибрахим Ругова, лидер Косова, пре своје смрти прешао је у католицизам и добио је име Петар, писало је у медијима, нико никада то није демантовао. Човек је умро, али остала је та тајна, мистерија, међутим све индикације кажу да је Ибрахим Ругова пред своју смрт прешао у католичку веру…

Мирољуб Петровић: Па знате шта, ко га плаћа он у ту веру пређе. Па погледајте ви Мила Ђукановића, он је био тамо велики, великосрбин, ово оно, ситуација се променила, сад је он постао велики пријатељ, нова црногорска нација, против србства, значи политичари су, знате како политика је прљав посао.

Водитељ: За кога је сада Мило Ђукановић?

Мирољуб Петровић: Он је под контролом Римске цркве и језуита наравно.

Водитељ: Александар Вучић?

Мирољуб Петровић: Ја мислим да је он близак масонерији а овамо прави се пријатељ са Европском Унијом, тако да он има добре саветнике, он је докторирао, он је код Шешеља учио школу, само што је он Шешеља превазишао далеко.

Водитељ: Рекли сте да породица Клинтон је у блиској релацији са Ватиканом и језиутима, а то значи да Доналд Трамп је близак масонима?

Мирољуб Петровић: Апсолутно, апсолутно.

Водитељ: Ко је Доналд Трамп?

Мирољуб Петровић: Па, човек кога су они видели да је способан, омогућили му да ради, да заради велике паре. Не би Трамп могао да заради велике паре зато што је способан само… То је исто ко што Анџелина Џоли не може да буде позната глумица зато што је лепа, него ако сте гледали њен видео она је јавно признала ону причу како су је силовали њих тридесеторица да би јој омогућили да уђе у џет сет и да постане позната глумица. Тако и овде, ви одрадите, ви сте Хашим Тачи, ви сте Доналд Трамп, ви сте не знам неки политичар из Македоније, они вас процене да сте подобни. Види ми ћемо да ти помогнемо да зарадиш паре, шта хоћеш. Сад је дошао тренутак кад су они рекли види, немамо човека, треба неко да буде чврста рука да поведе Америку против, ми са овим језуитима преговарамо, они нам забију нож у леђа.

Водитељ: Прошле године је изашла књига где пише да вођа ИСИС-а, Ал-Багдади масон?

Мирољуб Петровић: Жил Магалди је написао књигу Масони-друштво са неограниченом одговорношћу. Он у тој књизи отворено каже да је Багдади у тој и тој масонској ложи, тачно цитирао. Што је и очекивано, јел погледајте Исламска држава ратују против Хамаса и Хезболаха, значи нису сви муслимани исти. Ове финасира једна интересна група, ови други финасирају другу интересну групу. Једни финасирају Хезболах и Хамас, ови други кажу чекај сад ћемо ми да нађемо нека наше дијаболике које ћемо ми да финасирамо.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*