МИША ВАЦИЋ савладао насилника и спасао СТАРИЦУ

0

Очевици кажу да им је Вацић приредио право полицијско хапшење

Председник Српске деснице Миша Вацић данас је у близини ОШ „Душко Радовић“ на Новом Београду притрчао у помоћ једној старијој суграђанки, коју је напао лопов.

Насилник је несрећној жени стргао златни ланац са врата и покушао да отме торбу у новобеоградском блоку 33, када се појавио Миша Вацић и спречио га да побегне

– Дотрчао је и почео да виче на лопова да остави жену на миру, а онда је лопов покушао да побегне. Вацић је потрчао за њим и оборио га на земљу – рекла је комшиница која је у тренутку догађаја, кренула по своје унуке у школу

Kако очевици кажу Вацић им је приредио право полицијско хапшење. Лопову је руке ставио иза леђа и чврсто га држао, док није стигла патрола ПУ Нови Београд.

Из полиције кажу да је жртва напада била Милица З. са пребивалиштем у Булевару Зорана Ђинђића, и потврђују да је грађанин Миша Вацић спречио инцидент.

Вацић је, након инцидента, кратко прокоментарисао да је поступио како је ситуација у том тренутку налагала – помогао старијој комшиници, која се нашла на мети насилника.

– Само сам помислио на своју мајку, која свакодневно пролази овим крајем. Шта да се њој тако нешто десило? Моја реакција је била инстиктивна, сваки родољуб треба да служи свом крају, да притекне у помоћ деци и старијима када год је потребно. Морамо свој крај учинити безбедним – рекао је лидер Српске деснице.

 

еспресо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*