Мистериозна деца потпуно црних очију виђена у Европи и САД (ВИДЕО)

Људи широм света пријављују сусрете с језивом децом потпуно црних очију, без беоњача

0

Људи широм света пријављују сусрете с језивом децом потпуно црних очију, без беоњача.

Сусрет с њима доживео је амерички новинар Брајан Бехел док је седео у свом аутомобилу у Абилину у Тексасу и прегледао неке папире.

Зачуо је куцање у стакло, а кад је подигао поглед, угледао је два дечака стара око 12-ак година, који су га замолили да их одбаци до локалног биоскопа. Скоро је пристао, али угризао се за језик јер је осетио неку чудну језу. Очи су им биле бездушне и као црно камење. Уплашен, упалио је кола и побегао главом без обзира.

У септембру 2014. британски таблоид Дејли стар објавио је серију прича о девојчици црних очију, која је терорисала подручје Кенок Чејса у близини Стаффордшира. Истражилац паранормалних појава Ли Брикли, који је и сам имао сличан сусрет с црнооком девојчицом 1982, прегледао је случај у ком је једна мештанка чула застрашујући врисак детета у невољи. Потрчала је да потражи дете и одједном приметила иза себе девојчицу у белом. Стајала је са рукама на очима, а кад јој се жена обратила, спустила је руке и отворила очи.

„Биле су потпуно црне, без дужице, без беоњача, без ичега. Одскочила сам и зграбила своју ћерку, а кад сам поново погледала, више је није било“ испричала је жена Бриклију.

У априлу 2015. видео-снимак дрона изнад поља у Кенок Чејсу изазвао је хаос на интернету јер је ухватио девојчицу црних очију. Ватру је додатно потпалила локална „видовњакиња“ која је причала да је то дух девојчице која је умрла у дифтерије у Викторијанском периоду.

У популарној ТВ емисији Дејвида Ведерлија приказан је необичан случај који се догодио у малом француском селу Ен давне 1974. Двојица мушкараца пролазила су туда аутомобилом, па су застали испред једне куће да се смисле којим путем најбоље да крену. Тада су видели необично друштво – пет особа високих око метар и тридесет, обучених у дуге беле хаље. Али чудније од одеће биле су им велике и скроз црне очи. Онај што им је био најближе поззвао их је руком у двориште, на шта су ова двојица побегла главом без обзира. Касније су се вратили, али нису никог нашли.
Такав сусрет доживео је и службено га пријавио неименовани припадник америчке морнарице који је био стациониран у логору Леџен у Северној Каролини. док је једне ноћи у децембру 2009. лежао у својој бараци и гледао филм, чуо је куцање на вратима. Помислио је да је то цимер, па је без размишљања отворио врата. На прагу је угледао двоје мале деце и одмах пожелео да залупи врата – и пре него што је видео да су им очи језиво црне. Ипак их је питао шта им треба, на шта су они једноличним и тихим гласићима рекли да им је хладно и да желе унутра. Пошто су све време зурили у њега и већ кренули ка прагу, инстинктивно је залупио врата. Наставили су да куцају још неколико минута, а онда је одједном све престало. Иако је пријавио случај, никад није сазнао шта је то било.

У јануару 2016. на интернету се појавила прича о жени из Вермонта која не само да је срела децу с црним очима, већ их је и пустила у кућу. Напољу је беснела снежна олуја кад је неко закуцао на врата, а њен супруг је брзо отворио. На прагу су стајали дечак и девојчица стари око осам година и лагано обучени. Иако је осетила непријатност, пустила их је унутра. Како су ушли у дневну собу, тако је мачка збрисала напоље.

Шта год да их је питала – да ли желе топло млеко, како се зову – одговарали су „наши родитељи ће брзо доћи“. Ипак им је скувала какао и тек кад им је дала шоље приметила је да су им очи чудне, као огромне црне зенице. Загледала се у њих, а ово двоје су истовремено рекли да морају у тоалет. Показала им је где је, а онда је њеном мужукренула крв из носа и нестало је струје. Тада је угледала децу у ходнику како стоје и зуре у њих. Одједном су изјавили „наши родитељи су овде“ и изашли из куће у мрак. Пошла је за њима да затвори врата и видела их како улазе у црни аутомобил пред ког су стајала два висока мушкарца у оделима. Од тада су и она и супруг имали проблем са крварењем из носа, а њему је дијагностикован и меланом.

Прича о необичном сусрету стиже и из Луизијане, а догодила се у децембру 2015. Радник на бензинској пумпи недалеко од државног ауто-пута радио је ноћну смену кад је око три ујутро нестала струја. Није се уплашио јер је целог дана било пљускова и грмљавина, а кад је упалио генератор приметио је да опет горе свелам али само изнад паркинга и пулта. Одједном је напољу угледао двоје деце на бициклима како стоје испред врата и гледају га. Отворио је врата и питао шта ће напољу у то доба и да ли им треба помоћ. Девојчица је питала да ли може да се послужи телефоном, а кад јој је пружио мобилни погледи су им се срели – имала је сасвим црне очи.

„Не, треба ми прави телефон“, викнула је. Човек се смрзао од страха, побегао унутра и закључао врата. Деца су још неко време пиљила у њега, а онда су се попела на бицикле и одвезла се. Безбедносне камере нису снимиле ништа – биле су искључене због куршлуса.

ЕКСПРЕС/Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*