Митрополит Амфилохије: Црна Гора постаје „геј држава“ (ВИДЕО)

У некада хришћанској Европи побеђује Јудина идеологија - данас Црна Гора постаје део геј ЕУ

0

„Постоје двије врсте сватова – сватови Јагњета Божјег, а ми смо овдје и кроз вјекове сватови Јагњета Божјег, сви они који су крштени у име његово, али постоје и Јудини сватови. Тако се и данас, као и тада, опредјељују земаљски људи и народи – или су призвани да буду сватови Јагњета Божјег или Јудини, издајникови. И ми смо данас пред избором пред којим су били и Свети апостоли, пред којим је био и великомученик косовски цар Лазар – привољети се земаљском или небеском царству„, казао је митрополит црногорско-приморски Амфилохије на данашњој литургији која је одржана на древном црквишту на Дукљи крај Подгорице поводом православног празника Томине недеље.

„На овом мјесту ћемо и убудуће, на овај исти дан, наставити велики саобор – сабор овога града. Убудуће се на данашњи ни у једном другом храму неће служити литургије, већ ће се овдје сабирати сви свештеници, цијела Подгорица. Имаћемо овдје вјенчања, као што се овде вјенчао Свети Јован Владимир, као и крштења“, наставио је митрополит, истичући да су се, нажалост, и у наше вријеме у Подгорици намножили Јудини сватови, који продају вјеру за вечеру, одричу се часнога крста.

„Та јудинска идеологија данас, у некадашњој хришћанској Европи, има се утисак, много је моћнија и снажнија. Има се утисак да Јудини сватови побјеђују. Имају свакако моћно оружје земаљско данас…“, нагласио је митрополит.

Црна Гора постаје дио геј Европе, а некада била мјесто Божјих сватова

„Нажалост, видим да су данашњи сватови, везани за ово земаљско царство, измислили, па чак и озаконили богоубиство и чедоморство. Абортус су измислили, сакрили га именом – то је чедоморство, небитно у које га вријеме убио, у трећем мјесецу или са деведесет и девет година. Чедоморство је данас постало закон, а да не говоримо о другим пошастима које трују душе младих – настраности које су озакоњене, као што је ова геј Европа. Ево данас и Црна Гора постаје геј, Црна Гора Светог Јована Владимира, Светог Василија Острошког и Светог Петра Цетињскога. Црна Гора Божјих сватова…“, казао је митрополит Амхилофије.

Литургији су, поред бројног вјерног народа и свештенства, присуствовали лидери Демократског фронта, Андрија Мандић, Милан Кнежевић и Небојша Медојевић.

Митрополит је најавио да се вечерас у 19.00 часова почиње са изградњом храма на Конику који је потписало 7.000 грађана, под именом Светог Василија Острошког.

ИН4С

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*