Млади Србије транспарентом захвалили Путину за „мигове“

0

Током ревијалног програма, уочи затварања XIX Светског Фестивала омладине и студената у Сочију, председник Руске Федерације Владимир Путин је рекао да је свестан чудесне, добре енергије настале на овом Фестивалу, и да је сигуран да ће сви учесници део свог срца оставити у Сочију, али ће свакако и Русију понети у својим срцима.

Током ревијалног програма, уочи затварања XIX Светског Фестивала омладине и студената у Сочију, председник Русије Владимир Путин је рекао да је свестан чудесне, добре енергије настале на овом Фестивалу, и да је сигуран да ће сви учесници део свог срца оставити у Сочију, али ће свакако и Русију понети у својим срцима.

„Верујем у вас. Будућност почиње сада и овде. Све најбоље, драги пријатељи, све најбоље“, поручио је Путин поздрављајући се са младима.

Међу 30.000 учесника је и наша делегација, која је пред руским председником развила велики транспарент са поруком захвалности, за „мигове“ који су у Србију стигли из Русије.

Фестивал у Сочију, трајао је седам дана, током којих су млади из 188 земаља света имали низ дискусионих програма, предавања, и сусрета са еспертима, високим државним званичницима , научницима и професорима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*