Mladi Srbije transparentom zahvalili Putinu za „migove“

0

Tokom revijalnog programa, uoči zatvaranja XIX Svetskog Festivala omladine i studenata u Sočiju, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je rekao da je svestan čudesne, dobre energije nastale na ovom Festivalu, i da je siguran da će svi učesnici deo svog srca ostaviti u Sočiju, ali će svakako i Rusiju poneti u svojim srcima.

Tokom revijalnog programa, uoči zatvaranja XIX Svetskog Festivala omladine i studenata u Sočiju, predsednik Rusije Vladimir Putin je rekao da je svestan čudesne, dobre energije nastale na ovom Festivalu, i da je siguran da će svi učesnici deo svog srca ostaviti u Sočiju, ali će svakako i Rusiju poneti u svojim srcima.

„Verujem u vas. Budućnost počinje sada i ovde. Sve najbolje, dragi prijatelji, sve najbolje“, poručio je Putin pozdravljajući se sa mladima.

Među 30.000 učesnika je i naša delegacija, koja je pred ruskim predsednikom razvila veliki transparent sa porukom zahvalnosti, za „migove“ koji su u Srbiju stigli iz Rusije.

Festival u Sočiju, trajao je sedam dana, tokom kojih su mladi iz 188 zemalja sveta imali niz diskusionih programa, predavanja, i susreta sa espertima, visokim državnim zvaničnicima , naučnicima i profesorima.

POSTAVI ODGOVOR

*