Монтер се скинуо го и трчао кроз главну зграду нишке Дистрибуције

0

Грађане, као и запослене у нишкој Електродистрибуцији, како кажу очевици, узнемирио је монтер, за којег сматрају да је пијан свукао гардеробу са себе и такав трчао кроз зграду Дистрибуције, све док га полиција није зауставила. И док у Дистрибуцији дуже од недељу дана одбијају да прокоментаришу овај инцидент, у Полицијској управи потврђују да су тог дана интервенисали.

Све се догодило у понедељак 26. марта око 16 сати, када је кроз зграду Дистрибуције у Зетској улици, протрчао човек без гардеробе. Узнемирио је, додају, запослене и грађане који су се затекли у овом предузећу, а након што ни обезбеђење није могло да га заустави, реаговала је полиција.

Kренуо је од старог дела зграде, преплашио чистачице које раде у поподневној смени, затим када га је обезбеђење појурило, прешао је у нови део зграде и трчао кроз ходнике. Сви запослени који су се тада нашли у фирми и радили поподне су били избезумљени. Цео догађај је зауставила полиција која је морала да реагује, јер обезбеђење није могло да га заустави – рекао је Нишлија.

Потврду о овом случају, новинари Јужних вести нису добили из Електродистрибије, јер на питања нико не одговара већ дуже од недељу дана.

Полиција: Прекршајна пријава због непоседовања личне карте
У нишкој Полицијској управи су потврдили да су тог дана имали пријаву да један од запослених у Дистрибуцији „потенцијално нарушава ред и мир“.

Полиција је написала прекршајну пријаву јер то лице није код себе имало личну карту – рекли су у полицији.

Међутим, у полицији нису могли да кажу да ли је разуздани монтер са себе свукао гардеробу или не.

 

 

Јужне вести

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*