„Морам овако па можда успе“: Мајка моли сина да се јави из Немачке – да ли га познајете?

0

Друштвене мреже данас су, по свему судећи постале најлакши пут да се пронађе изгубљено. Ово је један статус који ће вам натерати сузе на очи.

Док грађани БиХ путем Фејсбука углавном траже документа, кућне љубимце, мобилне телефоне које су негде „у путу“ загубили, последњи у низу примера многе кориснике једне од најпопуларнијих друштвених мрежа растужио је до суза, а пренео га је Блиц.

Једна мајка тражи сина, који је отишао у Немачку и тамо променио живот из корена.

Оженио се и узео презиме супруге и променио име, а мајку, по свему судећи не посећује, нити јој се јавља. Несрећна жена на овај начин покушава да пронађе сина и промени ситуацију.

Наиме, на Фејсбук страници „Споттед Сарајево“ освануо је несвакидашњи апел. Неко је писао у име мајке Дике, која, изгледа, једино жели да јој се син јави.

Поздрав, морам овако па можда успије. Ово на слици је мајка Чаврк Дика, пореклом Горажда и тражи сина који се зове Саврк Садо, који је давно отишао у Немачку, венчао се тамо и узео презиме од супруге (Моника), а своје име променио у Бењамин. Ако неко познаје господина нека му пренесе поруку да „посети мајку“ – пише у објави на Фејсбуку.

Након овог поста уследили су многобројни коментари. И док су поједини корисници Фејсбука понудили помоћ како би спојили мајку и сина, нису ретки ни они који су осудили поступак младића.

– Жалосно како су деца незахвална према мајци. Носила те 9 месеци, дала све за тебе и како јој се захваљујеш? Тешко теби Бењамине. Жалосно. Једна је мајка ма каква год била – пише у једном од коментара.


 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*