Мр Данијел Игрец: Брисел поново бесан због Косова!

0

Вест да су Народна странка Аустрије и Слободарска партија Аустрије постигле договор о формирању заједничке коалиционе владе додатно је усталасала ионако немирне политичке прилике у Европској унији.

Након „непослушне“ Будимпеште и „непредвидиве“ Варшаве сада је и Беч одлучио да неће више слепо да прати једнострано диктирану спољну и безбедносну политику „обећане европске заједнице народа“.

Политику која је следећи бриселску визију „мултукултуралне“ Европе, Европе „отворених граница“ довела до брисања државног суверенитета и националног идентитета европских народа. Политику која је неконтролисаним миграцијама допринела увозу милитаристичких и фундаменталистичких идеја, правећи од Европе мету исламистичког тероризма и угрожавајући безбедност њених грађана.

Сада су и грађани Аустрије одлучили да одбаце такву визију Европе и да својој држави поврате обличје суверене и независне земље која политичке одлуке доноси самостално, следећи своје државне и националне интересе, а не интересе бриселске супранационалне елите.

Због тога је и приоритетни задатак нове аустријске савезне Владе одлучан обрачун са политиком радикалног ислама, супротстављање наметању бриселских закона и борба за већи утицај у процесу креирања заједничке политике ЕУ.

У свему томе посебно радује управо вест да ће део будуће аустријске власти бити и партија која је осведочени савезник Србије и пријатељ српског народа. Партија која доследно подржава очување КиМ у саставу Србије и пуну примену Дејтонског споразума који гарантује самосталност Републике Српске!

Све честитке Штрахеовим слободарима на овом, слободно се може рећи, историјском резултату!

 

Мр Данијел Игрец

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*