Нада Мацура очајна: „Оставио ме је дечко, ја бих да се помиримо“

0

Портпаролка Хитне помоћи открива да је имала романсу, али да није успела да је очува јер јој он није био подршка. Ипак, она би волела да њих двоје обнове љубав, али признаје да то не зависи од ње.

Нада Мацура крије приватни живот као змија ноге, али за магазин “Блиц пулс” решила је да отвори душу и проговори о емотивној вези, за коју јавност до сада није знала. Нада није желела да нам открије ко је тајанствени мушкарац којем је поклонила срце, с којим је била у емотивној вези неколико месеци, али признаје да се заљубила, међутим није успела да га задржи поред себе.

– Однедавно сам поново сама. Доживела сам тај раскид као пораз. Нисам успела да очувам нешто што је мени било врло битно. Хтела сам наш однос да доведем у нормалу, али уместо тога догодио се раскид – почиње исповест Нада за “Блиц пулс” и открива да је узрок разилажења са бившим недостатак његове подршке:

– Није никакав проблем настао. Kлимаво је то било од почетка. Јако је свеже и не бих о томе баш много да причам. Просто није било то то. Није било онако како сам очекивала. Није битна само емоција, та љубав која веже двоје људи, већ и подршка. С друге стране, не можемо увек бити исто вољени. Некад неко воли више, а други мање, па онда веза дође до краја – каже Мацура.

Иако јој је крај прошле године донео емотивни неуспех, Нада се труди да буде позитивна и посвећена послу у првим данима ове године.
– Живот иде даље. Нисам баш расположена због тога што више немам мушкарца поред себе, али нисам тужна – поверила нам се докторка која не губи наду да ће поново бити у љубави са истим мушкарцем:

– Нисам својевољно раскинула. Можда бих се са тим човеком и помирила, али не зависи од мене – искрена је Нада, коју смо недавно гледали као тајанственог члана жирија у шоу-програму “Звезде Гранда”.

И након ове емисије почеле су пошалице на рачун Наде Мацуре на друштвеним мрежама, а она признаје да јој није свеједно када их чита.

– Стално сам у тренду, стално ме прозивају на друштвеним мрежама. Много карикирају оно што ја кажем, али мени је битно да ја не правим професионалне грешке – брани се Нада од хејтера са интернета.

Најпознатија докторка у Србији недавно је причала да има проблем да нађе правог мушкарца за себе, што се показало и на последњем примеру.

– У личном животу у своју душу и своје срце се лоше разумем. Знам да би требало да спустим критеријуме, али шта ће мушкарцу јака и самостална жена?! Пожељне су у сваком смислу ријалити девојке. Видим да је много неудатих и разведених жена. Проблем је што мушкарци више гледају атрактивне жене – пожалила се Мацура недавно.

 

 

Пулс онлајн

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*