Највећи губитник избора: Уплатио пола милиона динара, а ево на кога се кладио

0

Српске кладионице претходних месец дана примале су велике уплате грађана који су се кладили на резултате председничких избора. Тако је неколико дана пред излазак на биралишта забележана уплата од чак пола милиона динара на број гласова који ће освојити кандидат ЂБ Саша Радуловић. И шта се догодило?

Покрет Доста је било на свом твитер профилу „похвалио“ се уплатом једног суграђанина, који је веровао да ће Радуловић прећи границу од 2,3 одсто освојених гласова, коју је поставила једна кладионица. Судећи по слици тикета, коју је објавио ЂБ 31. марта, он је уплатио чак 500.000 динара, а потенцијални добитак износио је 925.000 динара.

„Човек решио да убеди пријатеље у снагу ЂБ-а тако што је уплатио пола милиона у кладионици“, стоји у коментару који је написао члан покрета Саше Радуловића на њиховом твитер профилу.

Већ тада су пратиоци ЂБ испод тикета коментарисали да је то била „најгора инвестиција икад“, што се испоставило као тачно, будући да је Радуловић на председничким изборима освојио свега 1,4 одсто гласова.

Иако је ово био добар посао за њих, кладионице ће тек сводити рачуне и мало је вероватно да ће од председничких избора озбиљно профитирати. Наиме, за разлику од парлемнатрних избора 2016, истраживачи јавног мњења овог пута погодили су резултате боље од кладионичара, који су предвиђали да ће Вучић освојити мање од 52 одсто гласова.

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*