Након дебакла на изборима, Хилари Клинтон чека и развод брака!

0

Љубави између Била и Хилари одавно нема, још од 1998. године чувене афере с Моником Левински, а поготово сад послије катастрофалног пораза на председничким изборима. Све је попуцало по шавовима.

Пред сам крај кампање, Бил и Хилари Kлинтон жестоко су се посвађали јер је Хилари кривила директора ФБИ Џејмска Kомија за њен нагли пад у анкетама.

“Био сам са Билом у Литл Року када је кренуло урлање преко телефона. Она је оптужила Kомија да је поново отворио истрагу због њеног кориштења приватног емаил сервера и тако преокренуо њену кампању” рекао је један од најближих сарадника бившег америчког председника, преноси Дејли мејл

“Бил је био толико црвен у лицу да сам се плашио да ће добити срчани удар. Толико се разбеснео да је бацио мобилни са крова свог пентхауса према реци”, истиче сарадник.

“Kорен његовог беса био је у томе што су га њени саветници и лидери кампање стално дистанцирали. Не може бити користан ако се види као још један волнотер. Нису га слушали и то га је разбеснело. А он ипак нешто зна о политичким кампањама. На почетку октобра ми је рекао да Хилари и њена екипа срљају у пропаст”.

 

 

 

Независне

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*