„Напредњаци“ без трунке срама оптужили Наташу Јеремић да управља нарко мафијом!

Миленко Јованов: Највећа криминална банда је у окружењу Јеремића - његова жена управља целокупним нарко тржиштем у Србији

0

Без трунке стида, функционери СНС-а почели су са болесним нападима и на чланове породица Вучићевих противкандидата.

Највећа криминална банда у Србији је у окружењу Вука Јеремића, његова жена управља целокупним нарко тржиштем у Србији, саопштио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

„Браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић“, пише у саопштењу.

Јованов додаје да је Јеремић вероватно „побеснео“ зато што је српска полиција извршила рекордну заплену од више од тоне дроге, па данас лаже више него што смо навикли.

jovanov vucic u pozadini

„Исти тај Јеремић био је саучесник у 16-годишњој пљачки Војводине од стране Демократске странке, када су пљачкана чак и деца са сметњама у развоју, а подржавао је и када су његове жуте колеге доносиле Статут, којим су од Војводине хтеле да праве државу“, истиче се у саопштењу.

Уместо што лаже и измишља, Јеремић би најзад могао да каже ко му је дао огромне паре за кампању и шта од њега тражи заузврат, додао је Јованов.

„Можда би то дало одговор и зашто су највећи криминалци у његовом окружењу“, закључује се у саопштењу.

НСПМ/ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*