Напредњаци измислили драму због ПАЛМЕ и лажирали побуну у СНС: Шта се крије иза приче да нема већине за премијера!

1

Да би омекшали лидера ЈС да гласа за Брнабићеву, Вучићеви људи пуштају приче да и они имају непослушне и да их моле да попусте. Верују да ће тако обрлатити Марковића

Не постоје посланици СНС који затежу и тврде да неће гласати за Ану Брнабић – све то је део драме напредњака и њиховог шефа Александра Вучића, сазнаје Курир у врху власти!

Како каже наш извор из врха СНС, пошто је Драган Марковић Палма рекао да он и посланици ЈС неће гласати за избор Брнабићеве за премијера, напредњаци су морали да смисле причу како би му доскочили.

Смишљена тактика

– Измишљено је да одређени број посланика СНС неће да гласа за Брнабићеву. Сви они, одреда, урадиће оно што им Вучић нареди, као, уосталом, и увек досад. Пошто је Палма решио да затеже, да би извршили притисак на њега, напредњаци су смисли да и они, ето, имају посланике који неће да гласају за новог премијера. Пошто их после неколико дана убеде, очекују да причом „убедили смо наше једва, што не би попустио и ти“ убеде и Палму да подржи Брнабићеву – тврди извор нашег листа.


Како каже, ако Марковић остане доследан у својој одлуци, то би, и да скупи потребну већину, био велики ударац за владајућу коалицију.
– Овако, кад се гласа о неком закону, можете да се не слажете, али буџет и избор владе морају да се подрже. На та два гласања показујеш да ли имаш већину или не. Друго, ако би Палма остао доследан и не би гласао за Брнабићеву, дао би ветар у леђа свим осталим чланицама коалиције да не гласају за све ствари које предлаже СНС. С временом би било: „Ако Палма онда није гласао за премијера, што ми морамо за ово“ – истиче извор нашег листа.

Курир

1 КОМЕНТАР

  1. А то што се активисти СНС већ поздрављају са „Где си п***у?“ и што жене проверавају да им муж није п***р а деца сумњају да им је отац комшија јер је њихов ћаћа СНС ником ништа.
    Неће бити.
    Пре ће бити да су схватили да су се мало залетели и да је овај текст контрола штете.
    Али лоше вести су као перје: када се проспу тешко их је покупити.
    Другим речима СНС полако али сигурно пуца јер је сувише велика концентрација п***а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*