Наше мало некоме је много: Помозимо Николи да изговори своју прву реч

0

Хуманитарна фондација Нови Београд прикупља новчана средства за лечење Николе Шишовића.

Никола је рођен као здраво дете. Годину дана након рођења оболео је од аутизма. Не говори, а лекари су констатовали 100 одсто телесног оштећења. Протеклих година лечен је у неколико земаља широм света, и то је донело одређени бољитак, али потребни су још неки третмани како би Никола проговорио.

Упркос томе што своје емоције не може да искаже речима, Никола је весео младић који ужива у слушању музике. Веома је активан, воли да се дружи и обожава спорт. Бави се алпинизмом и пливањем.

Одређени бољитак у Николином лечењу дале су делфино-терапија и хипотерапија, али Николи су нови третмани неопходни како би изговорио своје прве речи.

Због досадашњег лечења финансијска средства породице су исцрпљена, те се моле људи који су у могућности да помогну у прикупљању новца за третмане који су потребни Николи, а донације прикупља Хуманитарна фондација Нови Београд.

Такође, можете помоћи уплатом средстава на динарски или девизни рачун, као и уплатом преко линка е-донирај, а све податке о томе можете пронаћи на сајту www.будихуман.рс.

Наше мало Николи може да промени живот!

Да помогнете николи, упишите 162 и пошаљиТЕ СМС на 3030

Цена поруке је 100 динара (ПДВ се не наплаћује)
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*