Насловна страна за среду, 31. јануар 2018. године

0

Београдски дневни листови насловне стране за среду, 31. јануар 2018. године посветили су предизборној кампањи и рејтинзма странка за изборе у Београду, а пишу и о противљену Шпаније да се у Стратегији приширења западног Балкана наведе Kосово.

БЛИЦ Под насловом „Власт 47%, опозиција 40%“, лист пише о рејтинзима странка пред изборе у Београду. „Дечаку од ребара направили ново уво“, о подвигу специјалиста из Србије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВСОТИ „Kосово не може ка Европи као држава“, о протестној ноти Шпаније упућеној Европској комисији. „Морбиле стигле из Београда“, о појави малих богиња у Црној Гори.

ДАНАС „Негативна кампања може да се врати као бумеранг“, о негативној кампањи пред изборе у Београду коју воде поједии медији против кандидата Драгана Ђиласа и Александра Шапића. „Велимир Илић: СНС не крадуцка, веч краде лопатама“, наслов је интервјуа са лидером Нове Србије. „Тражи се вештачење снимака напада на новинарке Пинка“, о почетку суђења због инцидената на протесту Двери у септембру прошле године.

ПОЛИТИKА „Kосово није део процеса проширења ЕУ“, о томе да Шпанија блокира Приштину у стратегији ЕK. „Потпуно поштујемо неутраност Србије“, каже за лист генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг. „Суд прогласио незаконитим трошак обраде кредита“, о одлуци Апелационог суда по којој Спербанка није имала право да наплаћује провизију за обраду кредита.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*