Навијач избо обезбеђење геј клуба у Београду

0
????????????????????????????????????

Навијач ОФK Београда (18) избо тројицу припадника обезбеђења геј клуба „Плежер“ у Улици кнеза Милоша у Београду, пише штампа.

Осумњичени је, јавља „Информер“, са још неколико другова дошао испред клуба јуче ујутру око 4.30 и започео кавгу са обазбеђењем.

„Група навијача одмах по доласку испред Плежера почела је да вређа обезбеђење. Претпоставља се да су од раније са њима имали неке нерашчишћене рачуне. Након псовања и узајамних претњи уследио је физички обрачун навијача са обезбеђењем. На све стране су летеле флаше и стаклене чаше“, каже саговорник листа.

Онда је један од младића из групе навијача извадио нож и кренуо да убада обезбеђење клуба:

„Почео је да маше сечивом и да убада кога стигне. У општем метежу, навијач је убо у руке 36-годишњег и исекао 23-годишњег младића из обезбеђења. Они су превезени у Ургентни центар где им је указана лекарска помоћ, док је трећи редар прошао са лакшим повредама“, прича извор из полиције.

Убрзо је на место инцидента дошла патрола полиције и ухапсила навијача. „Испитује се могућност да су навијачи хтели да уђу у геј клуб, али им то обезбеђење није дозволило. Сигурносне камере које се налазе на улазу у клуб снимиле су цео инцидент па ће се тачно видети шта се догодило“, рекао је саговорник.

 

 

 

Мондо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*