Некадашњи лидери Демократске странке ће остати упамћени као највећи издајници

0

Српска десница са највећим презиром гледа на данашњу одлуку нелегитимног Хашког трибунала да један од највећих српских хероја буде осуђен. Овакав потез јесте потез очајника, са намером да потпуно понизи Србију и њен народ.
Отац Републике Српске је од стране жутог картела испоручен у Хашки казамат, где је неправдно осуђен на доживотну робију.
Демократска странка и њени тадашњи лидери који су данас расути у разним маргиналним странкама, окупљени у 1од5 милиона сарадника западних служби, ће заувек бити уписани у српској историји као највећи издајници. Као они који су клечали пред западом и издали оне који су проливали крв за слободу српског народа.
Отворени цинизам и одсуство независног правног деловања хашких структура према Србима је видљив у свакој досадашњој пресуди. Данашња срамна доживотна пресуда за непостојећи геноцид човеку који се борио за опстанак сопственог народа је неприхватљива са моралне, правне и људске тачке. Српска десница остаје уз свој народ и никада неће прихватити погубна и лажна деловања илегалних инстанци које су далеко од сваке политичке и људске коректности. За нас ће први председник Републике Српске заувек остати понос и дика Српства!

Српска Десница

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*