Ненад Узелац: Нови ДОС на помолу у Србији?!

0

Читам ових дана око ових састанака опозиције.
Скупили се код Веселиновића атлантистичка опозиција без Чеде и делови патриотске опозиције оличени у Дверима, Санди, Вукадиновићу. Додуше, Двери нису биле на овом састанку, али су рекли да ће учествовати у тим разговорима.

Изговор за састанке су наводно непоштени избори. Ок. Међутим, на састанцима се говори о заједником кандидату опозиције. Заједнички кандидат Санде и Тадића? Бошка и ШуНАТОвца? Сваки процес којег данас живимо био он Косово, економија, НАТО, било шта, сваку пропаст, започеле су досманлије и ко хоће са њима да руши СНС и Вучића…
Чисте савести се може запушити нос и гласати за кандидата СНС поред овако сакупљене опозиције. Вукадиновић каже да је потребан заједнички кандидат са жутима, Санда исто. Због овога је Санда била са Наташом Кандић и Соњом Бисерко у америчкој амбасади на ручку. Због овога подржавам системску опозицију која нијансира, прави разлике и не жели да буде корисни идиот или шеста колона петој колони – атлантистима -, јер и од ових на власти постоје гори, само смо заборавили.
Ако не можеш рушити СНС сам, немој са петом колоном.
Информер је кренуо у напад на Јеремића. Значи, биће кандидат. Мора имати подршку. Кога? Ове опозиције?

Једино добро овде је да се показује ко је права десна, системска, опозиција, а ко може да кокетира са лево-либералима зарад мало ћара. Надам се да Двери у овоме неће учествовати, али ако буде тако избор за изборе се сужава и постаје јасан.
Без емоција, чисто рационално.

Извор Фејсбук профил Ненада Узелца

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*