Неша С.: Вучић једини може да победи у првом кругу (ВИДЕО)

Потпредседник Владе Србије и функционер СНС-а Небојша Стефановић изјавио је да је Александар Вучић једини политичар који може да победи у првом кругу председничких избора, и истакао да је то његово лично мишљење, те да још нису заказани састанци страначких органа по том питању.

0

„Изузетно ценим оно што је Вучић урадио добро за земљу“, рекао је Стефановић, и додао да ће свакако поштовати Вучићеву одлуку о томе да ли ће се или не кандидовати за председничке изборе.

„Ипак, важно је да изаберемо кандидата који може да направи најбољи резултат и који може да сигурно победи и омогући континутет политике која Србију усправља, која је направила економске реформе. У овом тренутку, видим да је Вучић једини кандидат који у првом може убедљиво да победи. Врло сам рационалан и не водим се само тиме што сам његов блиски сарадник и што поштујем оно што ради премијер Вучић“, рекао је Стефановић новинарима.

Рекао је да не скрива своје лично мишљење да Вучић треба да буде кандидат и најавио да ће га изнети на седницама страначких тела.

Истакао је да сада треба допустити да Вучић разговара са председником Томиславом Николићем и направи избор.

Стефановић је рекао да нема информација да ће председник и премијер разговарати овог викенда.

ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*