Neša S.: Vučić jedini može da pobedi u prvom krugu (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da je Aleksandar Vučić jedini političar koji može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, i istakao da je to njegovo lično mišljenje, te da još nisu zakazani sastanci stranačkih organa po tom pitanju.

0

„Izuzetno cenim ono što je Vučić uradio dobro za zemlju“, rekao je Stefanović, i dodao da će svakako poštovati Vučićevu odluku o tome da li će se ili ne kandidovati za predsedničke izbore.

„Ipak, važno je da izaberemo kandidata koji može da napravi najbolji rezultat i koji može da sigurno pobedi i omogući kontinutet politike koja Srbiju uspravlja, koja je napravila ekonomske reforme. U ovom trenutku, vidim da je Vučić jedini kandidat koji u prvom može ubedljivo da pobedi. Vrlo sam racionalan i ne vodim se samo time što sam njegov bliski saradnik i što poštujem ono što radi premijer Vučić“, rekao je Stefanović novinarima.

Rekao je da ne skriva svoje lično mišljenje da Vučić treba da bude kandidat i najavio da će ga izneti na sednicama stranačkih tela.

Istakao je da sada treba dopustiti da Vučić razgovara sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i napravi izbor.

Stefanović je rekao da nema informacija da će predsednik i premijer razgovarati ovog vikenda.

TANJUG

POSTAVI ODGOVOR

*