Никола Којо против „напредњачке гамади“

0

Друга Србија свој култур-расизам нескривено испољава током ове председничке кампање. Присталице либералне и грађанске опозиције себе називају „пристојним“, ваљда подразумевајући да су сви остали у Србији „крезави“ и непристојни.

Познати српски глумац, Никола Којо, који током председничке кампање отворено подржава кандидата Сашу Јанковића, на свом твитер налогу ретвитовао је објаву у којој се присталице СНС-а, које су данас учествовале на предизборном митингу у Суботици, означавају као БОТ ГАМАД, лицемерно их назвавши гладним, уцењеним и јадним људима

Никола Којо, као угледна личност,  би требао да се дистанцира од таквих култур-расистичких изјава и говора мржње уместо што их заправо подстиче својим ретвитовањем, лажно изигравајући забринутост за њихову егзистенцију.

На овај начин Никола Којо заправо легализује такве ставове и подстиче култур-расизам у редовима присталица Саше Јанковића.

kojo2

икола Којо, као угледна личност,  би требао да се дистанцира од таквих култур-расистичких изјава и говора мржње уместо што их заправо подстиче својим ретвитовањем, лажно изигравајући забринутост за њихову егзистенцију.

Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3Screenshot_4Screenshot_5Screenshot_6Screenshot_7

На овај начин Никола Којо заправо легализује такве ставове и подстиче култур-расизам у редовима присталица Саше Јанковића.

 

 

 

Видовдан

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*