Никола Петровић: Aрно Гујон, српски “непријатељ“ бр. 1

0

 

Још једна бачена љага у лице српског народа! Једна срамота од које као Србин црвеним од стида!Плаћеничка, шпијунска телевизија N1, у своју емисију позвала је једног од најискренијих српских добротвора. То је Арно Гујон и њега не треба посебно представљати јер за читавих 13 година хуманитарног рада у Србији, за народ на КиМ урадио је више од било кога од нас за то време.

Појавио се у најтежем тренутку, односно када је власт коју промовише управо та наказна телевизија повукла војне јединице и укинула безбедност српском народу на тој територији, што је на крају резултирало погромом. И сада ти, такви, покушавају да у очима Срба оцрне једног странца који се бори и помаже српском народу. А шта је циљ? Па, зна се шта је циљ сваке америчке телевизије, сваког америчког лидера, сваког шпијуна! ОБЕСМИСЛИТИ СВАКУ БОРБУ! Они желе да КиМ заборавимо, као да је то могуће, а Арно им својом популарношћу и надљудском борбом у томе јако смета!

Драго ми је, што српски народ није насео на причу бедних, плаћеничких душа! Исто тако, стид ме је Срба који ће и даље упијати све што им сервира сваки амерички медиј. Ипак, то баш и нису прави Срби. Што се мене тиче, тај нитковски канал обрисан је са мојих уређаја.

Није Арно први на којег су ударили непријатељи српског народа, брукајући саме Србе! Није ни први који ће имати вечну захвалност сваког часног Србина, као и презир сваке српске будале или плаћеника.

А теби, Арно, хвала и желим пуно среће у раду!

Никола Петровић, Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*