Никола Петровић: Брука сте огромна, брука читаве Србије!

1

На могућа “ратна стања“ и “ванредне ситуације“ више не реагујем док ме метак не погоди у негде…

Не бих реаговао ни прерано, ни претерано, као многи данас. Или да упростим, не бих реаговао ГЛУПО!
Прво, небитно која је власт, који је човек, ако је неки представник државе, он представља државу у којој сте и ви сами. Дакле, пљујући по њему сада, радите на страни терориста, издајете српски народ и пљујете и по себи, логично. Ал то ми није жао, да сам Сергеј, ја бих по вама пишао.

Друга ствар, коју ви грађанери збринутих гузица не знате јер вам никад ништа није фалило је та да је српски народ на КиМ угрожен већ деценијама, па ма ово све било и фарса, имајте макар толико емпатије према сународницима који су тренутно у страху, па да зачепите та своја лајава уста из којих не испада ништа, до гомиле гована. Док износите своје мишљење, имам утисак да гледам краву која сере.
Будите подршка сопственом народу тамо јер никад нисте преживели нити један једини њихов дан! И немате појма, ј*бем вам маму “паметну“.

А све ово, може веома добро да се искористи, да ли ће или неће, ја то не знам и да коментаришем нећу јер нисам паметан као ви. А не дај Боже да заиста буде неко зло које поједини прижељкују. Ја бих најсрећнији био да је све ово једна велика представа и лаж.

А и ако јесте, нећу се смејати због трауме коју сада трпе наши Срби тамо.
Вама паметњаковићима бих рекао само, “Срам вас било!“ али ви да знате за срамоту, не бисте се тако понашали. Што се стида тиче, ту су вам гени усташки, очигледно.

Брука сте једна, огромна! Брука читаве Србије!

 

Никола Петровић

Патриот

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*