Nikola Petrović: DEMOKRATE OSLOBAĐAJU KOSOVO

0

Mislio sam da političari ne mogu više da me iznenade ljigavošću i licimerjem, ali juče se dogodilo nešto što je po ko zna koji put oborilo tu moju misao. Ne mogu da ostanem nem.

Ustav, Krivični zakonik, naočari i lisice, našle su se na ulazu u zgradu Predsedništva, simbolično podsećajući predsednika na zakletvu i kršenje Ustava. Odmah na početku da iznesem svoje mišljenje. Svako ko izda i pedalj srpske zemlje, bilo gde i bilo kada, trebalo bi da bude streljan, a sva imovina da mu se razdeli i ime izbriše iz istorije.

E, sada da nastavim. Ta “sjajna“ ideja potekla je i sprovedena od članova DSS. Zato i jeste toliko bezumno, licimerno i ljigavo. Kako su demokrate branile Kosovo, to najbolje zna srpski narod koji tamo živi. Kosovo je branjeno tako što je u novembru 2003. godine ugašena i poslednja baza na KZB, Golema čuka, a srpski živalj i srpske svetinje ostavljene na milost i nemilost nadirućim šiptarskim hordama, da bi sve kulminiralo pogromom u proleće 2004. Demokrate ipak nisu odustale od odbrane Kosova. Gašene su najbolje ocenjene brigade jedna za drugom. Pregovori prebačeni na nepovoljan teren. Izgubljen je prilaz sa mora odvajanjem Crne Gore, naoružanje je nemilice uništavano, a naposletku, pukla je i kičma odbrane ukidanjem vojnog roka. I, baš dok su vladale demokrate koje se pozivaju na Ustav, proglašena je protivustavna nezavisnost Kosova, ali njima to tada nije smetalo.

Svi političari su ljigava i lažljiva bića, njihova su obećanja lažna, a borbe nečasne i to mora i budali biti jasno. Kakav god da vam je izgovor da izvedete budale na ulice kako bi vas dovele na vlast, to ne sme biti Kosovo! Neka je i cena goriva, neka je i diktatura, medijski mrak, šta god budale žele čuti, ali makar kad se spomene ta najskuplja srpska reč, makar tada pognite glave i ćutite! No, i za stid se mora obraz imati.

Mislio sam da nikad ovo neću reći, ali Dučiću, pogrešio si! Nisu Hrvati najhrabriji narod. Srpske demokrate su najhrabriji narod!

 

Nikola Petrović

PATRIOT

POSTAVI ODGOVOR

*