Nikola Petrović: Jedino gluplje od Sergeja su ljudi koji se sa njim slažu

0

Eto, kod nas se ni danas ne radi, ali za pravoslavnu Novu će svi raditi. Mnogi i za Božić. Hrvati, naravno, rade i danas. Dakle, mi ne samo da više cenimo tuđe od svog, nego mi to tuđe cenimo više od njih samih, dok oni naše cene taman toliko da na neki naš praznik naprave pokolj, pogrom, da bombarduju, da nas čiste sa planete!

Lako nam je da odbacujemo, kad imamo šta. A imamo zbog onolikih žrtava srpskih sinova, muka njihovih majki, žena i dece. Svi su plaćali toliko da skuplje ne može, tu cenu našeg postojanja današnjeg. U krvi, u boli, u suzama. Da bismo se mi odricali. Mi, koji dupetom nismo mrdnuli! Nekakve Sergeje, bareni Srbi iz Beograda i ostala narkomanska elita, pas im mater! Oni su ”Za Srbiju”?!

Oni?! Prvi ću da se borim za smenu vlasti! Al znaš kad? Kad vidim čoveka dovoljno jakog i željnog da ovakav ološ izvodi pred rupičasti zid!

Tolika cena plaćena da bi se pitao ko?! SERGEJA?! I razularena goveda što nema pametnija posla! Lako je vama da se razbacujete kad niste ništa stekli! Sinovi onih domaćina koji su sticali mukom, pa sad ti sinovi to stečeno rasipaju, propijaju, iskockaju, prokurvaju! To ste vi, stoko bedna! Pu!

Da nije bilo tih Srba, ne bi ni vas bilo, pizda vam materina! Azijati biste postali do sada! Zakržljali, glupi umovi! Ponizni i bedni, a toliko glupi da misle da idu u korak sa svetom, da nešto shvataju! Svet vam se smeje jer svet na svom ostaje, a vi svoje bacate, dok od tuđeg, dobićete kurac!

Hoćete da vas cene drugi, a sami se ponižvate. Bede jedne raspale.

Nikola Petrović

POSTAVI ODGOVOR

*