Никола Петровић: СРПСКЕ ”ПАТРИОТЕ” ГЛАСАЈУ ЗА АЛБАНЦЕ

0

Тзв. држава Косово пропала на гласању за пријем у Интерпол и гледам сад позитивне објаве поводом те вести, а онда читам коментаре хорде лудака и ево, поново сам запањен.

Поново се јављају неки који су ”крварили по рововима на Косову” иако рововске борбе није било од Великог рата. Чак се на Косову уопште није примењивала ни слична тактика. Ни са њихове, ни са наше стране.

Друга ствар, да су ти лажови, који су ”крварили по рововима” просули за то КиМ и једну кап зноја, а не крви, радовали би се овој и свакој сличној вести. Дакле, нико од таквих није крварио нигде, то је само једна група надуваних олоша, патолошких лажова и осталих појединаца са сличном дијагнозом. У својој болести, они не знају шта ће са собом, па измишљају некакве будалаштине, како би пред неким величали себе. Потребно им је да негде буду нешто јер су у стварном свету ништа. То је та доза патриотизма, да су такви спремни сутра да потпишу предају своје земље, само ако ће их неко сматрати херојима. Сироти мали и плашљиви људи, који сањаре да су велики и опасни.

Има још једна група, а то су острашћени људи. Они, чак и у победи и пријатељству не виде ништа добро. Ако им се не свиђа власт у Србији, онда им се не свиђа ни Србија, ни они који Србију подрже. Њима је сваки вид подршке политичка смицалица. Ваљда се очекује да други воде све наше борбе јер ако они не изгину уместо нас, нису нам пријатељи?

И све те критике скривене су у наводну бригу о Србији и српском народу. Колика је та брига, показујете тиме што вам смета чак и српски успех, ма какав, у било чему. А, смета јер не владате ви. И смета јер га нисте постигли ви. Смета, јер нисте постигли ништа, само упропастили. Не волите ви Србију, већ власт. Радо бисте прихватили власт у било којој земљи, да вам се нуди.

Родољубље испољавате тако што помажете непријатељима? Стидите се себе!

Никола Петровић

ВИДОВДАН

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*