Nikola Petrović: SRPSKE ”PATRIOTE” GLASAJU ZA ALBANCE

0

Tzv. država Kosovo propala na glasanju za prijem u Interpol i gledam sad pozitivne objave povodom te vesti, a onda čitam komentare horde ludaka i evo, ponovo sam zapanjen.

Ponovo se javljaju neki koji su ”krvarili po rovovima na Kosovu” iako rovovske borbe nije bilo od Velikog rata. Čak se na Kosovu uopšte nije primenjivala ni slična taktika. Ni sa njihove, ni sa naše strane.

Druga stvar, da su ti lažovi, koji su ”krvarili po rovovima” prosuli za to KiM i jednu kap znoja, a ne krvi, radovali bi se ovoj i svakoj sličnoj vesti. Dakle, niko od takvih nije krvario nigde, to je samo jedna grupa naduvanih ološa, patoloških lažova i ostalih pojedinaca sa sličnom dijagnozom. U svojoj bolesti, oni ne znaju šta će sa sobom, pa izmišljaju nekakve budalaštine, kako bi pred nekim veličali sebe. Potrebno im je da negde budu nešto jer su u stvarnom svetu ništa. To je ta doza patriotizma, da su takvi spremni sutra da potpišu predaju svoje zemlje, samo ako će ih neko smatrati herojima. Siroti mali i plašljivi ljudi, koji sanjare da su veliki i opasni.

Ima još jedna grupa, a to su ostrašćeni ljudi. Oni, čak i u pobedi i prijateljstvu ne vide ništa dobro. Ako im se ne sviđa vlast u Srbiji, onda im se ne sviđa ni Srbija, ni oni koji Srbiju podrže. Njima je svaki vid podrške politička smicalica. Valjda se očekuje da drugi vode sve naše borbe jer ako oni ne izginu umesto nas, nisu nam prijatelji?

I sve te kritike skrivene su u navodnu brigu o Srbiji i srpskom narodu. Kolika je ta briga, pokazujete time što vam smeta čak i srpski uspeh, ma kakav, u bilo čemu. A, smeta jer ne vladate vi. I smeta jer ga niste postigli vi. Smeta, jer niste postigli ništa, samo upropastili. Ne volite vi Srbiju, već vlast. Rado biste prihvatili vlast u bilo kojoj zemlji, da vam se nudi.

Rodoljublje ispoljavate tako što pomažete neprijateljima? Stidite se sebe!

Nikola Petrović

VIDOVDAN

POSTAVI ODGOVOR

*