Николић: Ако се кандидујем, бићу кандидат СНС

0

Још нисам одлучио да ли ћу да се поново кандидујем на председничким изборима али, ако бих то учинио, било би природно да будем кандидат Српске напредне странке (СНС), каже председник Србије Томислав Николић.

– Kада дође време за кампању, онда ћете знати и да ли се кандидујем и чији сам кандидат. Наравно да би природно било да, ако се кандидујем, будем кандидат СНС – рекао је Николић.

Наводећи да му је премијер Александар Вучић дао подршку на ономе како обавља функцију председника Републике, Николић је истакао да ће јавност, кад дође време за расписивање избора, видети ко ће имати чију подршку и ко ће бити чији кандидат.

Председник Србије је навео и да је поносан на оно што је урадио обављајући функцију председника, али и да зна да ће некакве замерке наћи само они који су у опозицији, а не они који мисле да није нешто добро урадио.

Додао је и да у опозицији примећује јасну поделу на „исток и запад“, а да је он човек који је саставио источну и западну политику, створио само пријатељства за Србију и отворио многа врата и за српску привреду.

– Kад дође време за кампању, онда ћу мало да престанем да се бавим послом председника, уколико се кандидујем, а за сада то још нисам одлучио. Имам још доста председничког посла – навео је Николић

 

 

Тањуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*