НИН стране инвеститоре упоредио с НАЦИСТИМА, а Србе с ЛОГОРАШИМА!

0

Нискотиражни политички магазин НИН направио је у новом броју будалаштину каква се не памти у српском новинарству! Они су на насловној страни стране инвеститоре практично назвали нацистима, а Србе заробљеницима у радном логору?!

Невиђена брука српског новинарства. Нови НИН на насловној страни има фотошопирану фотографију из чувеног нацистичког логора Дахау, на чијој капији пише Арбеит Мацхт Фреи, а испод је крупним словима додато – РАДНИ ЛОГОР СРБИЈА?!
У дну странице пише „има ли краја удвориштву државе према страним инвеститорима…“ , што је директна асоцијација на то да су инвеститори нацисти, а ми њихови логораши!
Поред скандалозног поређења, и наслова због којег би се, рецимо у Немачкој ишло у затвор, чудно је то да на такав начин пише управо редакција чији су власници Немци!
И зато питамо „колеге“ из НИН-а, да ли сте и ви логораши, пошто радите за стране инвеститоре, и то за неке од најмањих плата у српским медијима? И да ли су ваши власници такође насисти, јер баш у вашој фирми ради на десетине људи по уговору о делу, односно на хонорар, како би се избегле обавезе по Закону о раду?
Наравно, новинарска удружења УНС и НУНС која обично „скачу“ на све што им се не свиди у медијима као што је Информер, поводом овог скандала се нису огласили. Баш се питамо да ли ће! Или и они верују да смо сви радна снага у нацистичком логору?

 

 

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*