Новак Ђоковић био гост у ТВ емисији „ТВ лица – као сав нормалан свет“ (ВИДЕО)

0

Ексклузивни интервју са Новаком Ђоковићем снимљен у току два дана које је ауторка емисије „ТВ лица као сав нормалан свет“ Тања Петернек провела на Копаонику и у Београду, биће на програму у ванредном термину, у четвртак 2. марта у 21 час на РТС-у 1.

Популарни тенисер прошетао је по скијашком центру где је проводио распусте, евоцирао је успомене на одрастање, слободу кретања по планини, сетио се дана када га је Јелена Генчић видела како нетремице гледа тренинг на тениском терену и позвала га да дође.

Биће ово прилика да Новак много година касније у једном случајном сусрету сазна ко је спасао његовог пса за којим је патио када је побегао, да сретне људе који су га подржавали и да види како и данас у радњи чувају фотографију три брата Ђоковић када су били мали. То је био повод и за евоцирање успомена о томе како је детињство са браћом пролазило у слози, али и уобичајеном кошкању, а са Марком и Ђорђем одиграо је кошаркашку утакмицу у којој је показао такмичарски дух који га одликује, али и симпатичну имитацију Теодосића док је шутирао тројку.

Крај боравка Новака Ђоковића у Београду снимљен је на Коларцу, на концерту Немање Радуловића, где су се два својеврсна амбасадора Србије упознала и договорила за наредно виђење на Ролан Гаросу.

Реприза ове емисије, али у допуњеном, проширеном издању, биће у редовном термину емисије „ТВ лица као сав нормалан свет“ у суботу 4. марта у 13.30 први део и седам дана касније 11. марта други део ексклузивног интервјуа у коме је Новак Ђоковић показао како живи у складу са називом емисије… као сав норамалан свет.

Аутор Тања Петернек Алексић

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*