Новак Ђоковић: Тенис ми више није битан, а ево и зашто!

1

Новак Ђоковић специјално за Зицер открива зашто је пропао у тенису.

– Замислите да је ваш ум чисто небо, а ваше мисли су облаци. Облаци константно пролазе, али они нису ваш ум – ако се повежете одмах са облацима, ваш ум губи перцепцију тог чистог неба.- објашњава Новак.

– Важно је сагледавати ствари из шире перспективе јер онда можеш да бираш мисли и емоције са којима желиш да се повежеш. Зато је медитација тако важна у мом животу. – додаје Новак.

– Ја сам у медитацији достигао космос. Ја и космос смо једно. Разговарам са космосом исто овако као сада са вама. – тврди Ђоковић.

– Мислите да је најважнија ствар на свету бити најбољи тенисер? Е па није. Сад кад сам достигао космос у медитацији перцепција се скроз изменила. У космосу ми више није битан резултат на терену!– закључује бивши најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

 

сатирични сајт Зицер

1 КОМЕНТАР

  1. Dovešće narod do slepačkog štapa sve više bede i sirotinje sve više bogataša i lopova e to će biti rezime ovih rabota državnih izvršitelja i pljačkaša za mali dug ljudima uzimaju sve što su stekli mukom godinama a sad ostali bez posla i sredstava za redovno plaćanje nameta.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*