Нови скандал дрма Америку: Помоћница Kлинтонове страни плаћеник, радила против Америке!

0

Америчка председничка трка као да не може без узбуђења и скандала.

Електронско издање листа Неw Yорк Пост објавило је да је Хјума Абедин – кључна помоћница Хилари Kлинтон, кандидаткиње Демократске партије за председника САД – била уредник листа за муслимане Јоурнал оф Муслим Миноритy Аффаирс који је пропагирао радикалне исламске ставове.

Неw Yорк Пост је дословно написао: „Главна помоћница Хилари Kлинтон у актуелној изборној кампањи пуних десет година је радила за радикални муслимански лист који је агитовао против давања права женама и оптуживао САД да су саме криве терористичке акте од 11. септембра 2001. године“.

Исти лист у истом тексту указује да Абедин – уколико Kлинтонова буде изабрана за председника САД – може постати шефица апарата сарадника Беле куће.

Неw Yорк Пост тврди да је Јоурнал оф Муслим Миноритy Аффаирс „саудијски орган пропаганде“.

Прецизира да је тај лист пропагирао ограничавање права за жене и отворено писао да су Сједињене Државе – својом непријатељском политиком према муслиманима – испровоцирале терористички напад на Њујорк и Вашингтон.

Неw Yорк Пост посебно наглашава да Хјумина мајка Салеха Абедин све до данас главни уредник Јоурнал оф Муслим Миноритy Аффаирс.

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*