О овоме се ћути: Мигранти у Србији починили 20 силовања, 150 крађа и 200 физичких напада!

0

Kако ексклузивно сазнајемо, мигранти који долазе са ратишта на Блиском Истоку али и околних земаља Северне Африке, почели су нагло да праве проблеме по Србији.

У МУП-у су нам потврдили да је средином 2016. године регистровано на десетине кривичних дела, а имали смо прилике и да видимо неколико убистава које су починили мигранти. ИПАK, из БИА апелују на прибраност, јер нема потребе за паником.

Ипак да се нешто дешава, напоменуо је и сам премијер Вучић, који је пре нешто више од месец дана рекао да су мигранти почели да праве проблеме.

Према подацима из полиције до којих смо дошли, стоји да мигранти све више праве кривична дела, а ли да су заправо жртве такође мигранти, њихови сународници или „комшије“ из околних земаља. За сада највише проблема праве мигранти из Афганистана који заправо и немају права да путују у Европу, јер ће они прихватити само људе из Сирије и Египта, па је право питање куда ће они остати.

За сада је регистровано најмање 20 силовања од чега је већина учињено према мушкарцима, регистровано је тјс пријавељно преко 150 крађа и 200 пријава за насилничко понашање и ремећење јавног реда и мира.

Нисмо успели добити званично објашњење од стране легитимних извора у врху МУП-а, али су зато из БИА центра напоменули, да све иде „по плану“, и да разлога за бригу нема. Да ли је баш тако!?

 

 

Слободнимедији

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*