Обавештајне службе у паници: Пуковника заразила СИДОМ го-го играчица!

0

Пуковник једне од српских безбедносних агенција пензионисан је у априлу ове године пошто је установљено да је оболео од сиде, сазнаје „Ало!“ од добро обавештених извора.

Његово пензионисање покушај је да се избегне тешка брука за државу, пошто је тај безбедњак добио болест од го-го играчица са којима је имао секс после пијанки на елитним београдским сплавовима.

– Држава је урадила све да случај М. М., који је настрадао зато што је користио услуге проститутки, не исплива у јавност. Због тога је у тишини пензионисан да би се избегло даље брукање безбедносних служби, али и државе Србије – каже наш извор.

Према речима нашег саговорника, овог високопозиционираног безбедњака, који је био задужен за специјалне операције, у ноћни живот на сплавовима увели су криминалци како би од њега изнудили одређене противуслуге.

– М. М. је са го-го играчицама имао секс за џабе, али велико је питање шта су они добијали од њега. Од ове афере тресла се цела служба којој је припадао, али је све некако гурнуто под тепих – закључује наш извор.

Сида у експанзији у Србији

Према информацијама Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, број оболелих од сиде у Србији је у порасту. За првих 11 месеци 2015. године евидентирано је 130 нових случајева инфицирања ХИВ-ом, што је за 37 одсто више него у истом периоду 2014. Од заражених ХИВ-ом у 2015, 56 особа је из Београда, 40 из Војводине, а 33 особе су из осталих округа централне Србије. Већина новоинфицираних су узраста од 20 до 49 година и више је мушкараца него жена. У 114 случајева ХИВ инфекција пренета је током сексуалног односа без заштите.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*