ОБЈАВЉЕНО ПИСМО KАО KРУНСKИ ДОKАЗ ПРОТИВ ХРВАТА: „Дошао сам да се бијем са њих 600“

0

Романтична душа Иван Роналд Мишковић (18) доћи ће главе сплитским хулиганима! Српска полиција је у хотелу у којем су били смештени Хрвати, који су направили хаос на вечитом дербију, пронашла писмо које је Мишковић писао девојци, а у којем је признао да је дошао са другарима у Београд да би се тукли.

Мишковић је признао у писму да се помало плаши како ће све проћи на дербију, где ће да се туче „са њих 600“, па се претпоставља да га је писао више да би смирио сам себе, из страха за живот, него што је заиста планирао да га шаље девојци.

– Љубе, имам опасан, баш опасан дан, зато ти и пишем, јер ко зна како ће бити. Добићу можда мало батина, али ћу их дати више, много више. Организовало се нас 150 и тући ћу се са них 600. Мало се бринем, али не одустајем – написао је Мишковић, сазнаје Блиц.

Иван Мишковић је на дерби ишао са својим идолом Дамиром Товаровићем, кик боксером, али је испало да су направили лошу процену. Можда су „дали“ мало батина на јужној трибини, али су их добили много, много више.

Ово писмо је необорив доказ да шесторица хрватских хулигана нису дошла у Београд туристички, како тврди супруга једног од ухапшених.

 

 

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*