Обрадовић: Демократија је Србији донела само пљачку, лопове, преваранте и нове издајнике

„Србијом владају они који раде за партијску мафију, која влада Србијом и дере кожу с леђа грађана Србије, док се они богате, док ми сиромашимо, док Вучић и његово окружење мисле да могу да раде са Србијом шта хоће. Ми му из овог слободарског Чачка кажемо: даље нећеш моћи, Александре Вучићу”

1

ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат Двери Бошко Обрадовић рекао је вечерас на завршној конвенцији у Чачку да је време да се каже не “једној лошој и погубној власти”.

„Постављам питање свима вама шта хоће као председнички кандидат онај који 35 година није вратио књигу у библиотеку. Још каже да је то одговорност и симбол како се поштује дата реч и да треба да му верујемо да ће тако за 35 година вратити и плате и пензије које је опљачкао”, рекао је Обрадовић.

Он је рекао да је његова обавеза да на овим изборима проговори у име Драгана Младеновића који је пре неколико дана извршио самоубиство у фабрици Гоша у Смедеревској Паланци.

„Убио се зато што му четири године нису исплаћена његова зарађена примања, три године није имао оверену здравствену књижицу, а издржавао је непокретну мајку и непокретно дете и није могао да живи као човек од свог рада у Вучићевој Србији”, рекао је Обрадовић.

Он је рекао да не може да опрости Александру Вучићу ни отказ који је добила геронтодомаћица из Пећинаца Драгана Милићевић.

„Она је остала без посла само зато што је слободна Српкиња која се не плаши ове власти и која је подржала Двери,” рекао је Обрадовић и позвао све грађане на протест који је заказан за сутра у 14 часова у Пећинцима због отпуштања Милићевић.

Он је оценио да су самоубиство радника Младеновића и отказ геронтодомаћици Милићевић два симбола српске пропасти, понижења, муке, страдања, како је рекао не само под овом већ под свим властима које владају Србијом у 27 година обновљеног вишестраначја, које је оценио као „лоповске и преварантске”.

„Толико смо се борили да изађемо из комунизма да бисмо ушли у демократију, а демократија је Србији донела само пљачку, само лопове, само преваранте и нове издајнике који су били спремни да тргују нашим националним и државним интересима”, рекао је Обрадовић.

Он је оценио да Србијом владају они који раде за ММФ, за Светску банку, за Брисел, за НАТО пакт, за стране инвеститоре, за домаће тајкуне.

„Србијом владају они који раде за партијску мафију, која влада Србијом и дере кожу с леђа грађана Србије, док се они богате, док ми сиромашимо, док Вучић и његово окружење мисле да могу да раде са Србијом шта хоће. Ми му из овог слободарског Чачка кажемо: даље нећеш моћи Александре Вучићу”, рекао је Обрадовић.

Он је позвао градјане да 2. априла изадју на изборе „против политичке мафије”.

„На изборе против политичке мафије која нас је опљачкала, да откријемо истину о корумпираном политчком систему који влада Србијом и да откријемо главну истину који не сме да каже ниједан председнички кандидат данас , да је Алексанадар Вучич шеф политичке мафије у Србији”, рекао је Обрадовић.

Он је оценио да је Томислав Николић, кога је окарактерисао као „човека без својстава, без идентитета, човека без морала, без свог става и мишљења” као председник Србије уништио државу за пет година служећи интересима Вучића.

Обрадовић је рекао да је национални циљ Србије у 21. веку уједињење Србије, Црне Горе и Републике Српске у једну заједничку државу.

Он је поновио да је ковертирао оставку ако победи и као председник Србије за шест месеци не испуни предизборна обећања.

Обрадовићев говор прекидан је неколико пута скандирањима „Боле, Србине” и „Вучићу, лопову”.

Завршна конвенција Двери одржана је у препуној Великој сали Дома културе у Чачку. На бини су били истакнути плакати са паролама „Да живимо као људи”, а бројни активисти држали су заставе Србије и Двери.

Поред Обрадовића на конвенцији су говорили и професор српског језика у чачанској Гимназији Владимир Димитријевић, републички посланик Двери Миладин Шеварлић, председник Политичког савета Двери Коста Чавошки и бивша геронтодомаћица из Пећинаца Драгана Милићевић.

БЕТА

1 КОМЕНТАР

  1. DOBRONAMERAN SAVET?!

    Za tri godine otimanja penzija ΛV je uštedeo 75 milijarde dinara. Veće efekte će postići totalnim ukidanjem penzija i to 43 milijarde dinara mesečno ili za tri godine uštediće 1,53 biliona dinara (1.530 milijarde dinara ili 13 milijarde evra). Ušteda, boli glava, a ko ostane živ pričaće o racionalnom uštedom u budžetu. Tu treba dodati i manju potrošnju na hrani, vodi i lekova, a porašće jedino pogrebni troškovi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*