Обрадовић: Маја Гојковић је симбол бахате, улизичке и прелетачке власти, морамо да је сменимо

0

Данас кандидујем две теме. Прва је позив свим председничким кандидатима опозиције, да се одреде према томе да ли су избори покрадени. Позивам их све да изађу и кажу да не признају Александра Вучића за председника, као и да не признају изборне резултате. Друга тема је смена Маје Гојковић, порчуо је данас у Скупштини Србије лидер Двери Бошко Обрадовић.

Kако је истакао, данас је први радни дан у 2017. години, а прошле године Скупштина Србије је радила само 30 дана.

– Гојковић је укинула рад скупштине да би Вучићу излашла у сусрет. Она не може да иде на поклоњење и консултације у владу, већ представници владе то треба да раде у Скупштини. Она већ месецима одбија да на дневни ред стави више од 50 законских предлога и допуна – рекао је Обрадовић.

Он је оптужио Гојковићеву да је намерно заказала седницу за среду и петак, „јер другим данима по пословнику представници власти одговарају на питања, а одбија и да закаже седницу једног четвртка у месецу, када влада три сата одговара на питања посланика“.

– Она је симбол бахате, улизичке и прелетачке власти – рекао је Обрадовић.

Према његовим речима, хитно је потребна посебна седница за њену смену.

– Данас је рекла да ће до ње брзо доћи, па да видимо да ли ће одржати реч. Она је симбол лажи и зато би требало да се изборимо за њену смену – рекао је и истакао да „почетак обарања ове власти почиње у Скупштини Србије сменом Маје Гојковић“.

Двери су јос пре неколико месеци потписали захтев за смену коју је покренуо ЂБ, али је тај захтев сада предат.

– Присталица сам уједињена опозиције, тако да подржавамо њену смену у свакој варијанти. Увек ћемо се одазвати таквој седници, у било ком термину. То ће интересовати и оне људе који протесују напољу – поручио је лидер Двери.

 

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*