Obradović napravio zaokret ka Vučićevoj politici, Fajgelj uputio oštru kritiku! (VIDEO)

0

Predsednik Srpskog pokreta Dveri i šef Poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini Srbije, Boško Obradović, gostovao je u četvrtak, 08. septembra 2016. u 8č u emisiji „Novi dan“ na TV N1 gde je komentarisao dnevnu štampu u jutarnjem prelistavanju.

Na pitanje voditeljke o zajedničkom kandidatu opozicije za predsedničke izbore, Obradović je istakao da je potrebno staviti moratorijum na „velika pitanja Srbije“.

– Mislim da bi zajednički kandidat morao biti oslobođen tih velikih tema, prosto ne bi smeo da se izjašnjava o tim velikim temama, već bi se morao naći jedan fokus na tematiku koja je sada ključna u državi. – rekao je Obradović.
– Da se stavi jedan moritorijum na EU, NATO, i druge velike teme koje nisu ključne za Srbiju danas. Ključno za Srbiju danas je:  imali posla, kako podići domaću privredu, kako pokrenuti domaću poljoprivredu da to ne bude Tenis, nego da budu naši poljoprivrednici, kako rešiti probleme korupcije, kako rešiti probleme u prosveti u zdravstvu… to su ključna pitanja. – istakao je Obradović.

Ovakvo Obradovićevo zanemarivanje „velikih tema“ kritikovao je  nekadašnji član pokreta Dveri Andrej Fajgelj:

– Čuvajte se, ovo će vas odvesti tamo gde su otišli Vučić i SNS. Moratorijum na sva nacionalna pitanja sem ekonomije? Velika pitanja kao što je NATO nisu ključna, a novčanik je ključan? Velikim pitanjima se ”ne sme” baviti, a novčanikom ”mora”? Pa to je suština liberal-progresivizma koju smo stoput čuli od Petog oktobra naovamo. Ali nikad od Boška. Zar baš time da započne predsedničku kampanju? I baš na Petreusovoj televiziji? Zabrinjavajući, sablasan zaokret.- napisao je Fajgelj u komentaru na ovaj video.

Da li je zaista u pitanju Obradovićev zaokret kao što tvrdi Fajgelj prosudite sami:

 

Vidovdan

POSTAVI ODGOVOR

*