OBRADOVIĆ: Nismo dali Kosovo ni pod većim pritiscima, zašto danas da ga damo

0

Predsednik Dveri, Boško Obradović istakao je da su ga žestoki napadi režimskih medija uverili u ispravnost odluke o formiranju Saveza za Srbiju, i dodao da se u Savezu niko ne odriče svojih pojedinačnih identiteta, političkih programa i autonomije u delovanju, ali da su svi odlučili da se ujedine „zbog promene lošeg sistema vlasti u Srbiji i zbog očuvanja Kosmeta u sastavu Srbije“.

„Stvara se najveći opozicioni blok u poslednjih 15 godina na političkoj sceni i to je drastična promena. Jedino što mi želio danas u Srbiji, to je da se ovde vrati normalan život. Sada nisu normalni ni mediji, ni izbori, narodna skupština, život, privreda i iza svega stoji neko ko to reklamira. Pod mnogo većim pritiscima nismo dali Kosovo i Metohiju zbog čega danas da ga damo”, rekao je Obradović na tribini Saveza za Srbiju sinoć u Kraljevu.

On je takođe dodao da se danas obeležava još jedan veliki jubilej, tačno sedam godina od kada Aleksandar Vučić nije izašao ni na jedan televizijski duel sa bilo kim iz opozicije rekavši da se ovakve političke kukavice ne pamte.

glaszapadnesrbije

POSTAVI ODGOVOR

*