Обрадовић: Нови Тито жели да постане доживотни председник – лажни цар Вучић Мали

0

Данашњом најновијом медијском позоришном представом за јавност Александар Вучић је кренуо путем диктатуре, која води у покушај промене Устава Србије и давања много већих овлашћења председнику. Морамо се супротставити овој карикатури демократије у Србији“

ДАНАС је више хиљада партијски запослених у јавном сектору напустило посао и у току радног времена присуствовало митингу СНС испред Народне скупштине у функцији даље изградње култа личности Јосипа Броза Вучића – новог маршала Тита.

У Народној скупштини биле су забрањене конференције за медије. Нови председник још није ни преузео дужност, а већ је укинуо могућност нормалног рада народних посланика.

Титоизам је тоталитарни политички поредак који не дозвољава постојање опозиције.

Рехабилитација и реинкарнација Тита нам није потребна. Потребне су нам државне институције које политичку мафију шаљу у затвор, тајкунима наплаћују порезе, помажу домаћу привреду и пољопривреду, а не стране фирме… Александар Вучић је показао за пет година да није способан да то обезбеди и побегао је од одговорности са места председника Владе да би добио имунитет од пет година на месту председника Србије. Вучић није напустио место председника Владе – он је побегао са тог места без резултата и испуњења предизборних обећања.

Данашњом најновијом медијском позоришном представом за јавност Александар Вучић је кренуо путем диктатуре, која води у покушај промене Устава Србије и давања много већих овлашћења председнику. Нови Тито жели да постане доживотни председник – лажни цар Вучић Мали.

Морамо се супротставити овој карикатури демократије у Србији.

Почињемо вечерас у 18 часова на Тргу Републике.

(саопштење Бошка Обрадовића, председника Српског покрета Двери)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*