Обрадовић позвао остале кандидате да овере блако оставке

0

Председнички кандидат Бошко Обрадовић позвао је све кандидате за председника да изађу са програмом и овере бланко оставку уколико не испуне обећања.

Kако каже, ту оставку би сваки грађанин могао да активира након шест месеци мандата уколико кандидат не испуни сва дата обећања у камањји.

Обрадовић је, обраћајући се присталицама у Чачку, подсетио да је он то већ учинио.

„Мислим да је време да наша политичка сцена постане пример озбиљног и професионалног управљања државом, а не ријалити шоу“, рекао је Обрадовић.

Председнички кандидат Двери је додао да је тај његов гест доказ да искрено жели да ради у интересу своје отаџбине, да служи свом народу и да на политику гледа веома озбиљно.

Он је позвао остале председничке кандидате да, како је навео, кажу шта ће тачно урадити у првих шест месеци мандата и да овере оставке код јавног бележника.

„Верујем да је грађанима Србије доста слушања лажних обећања, празних прича и великих речи, које се никада не испуне. Ниједан председнички кандидат, никада до сада, није био спреман, да обећа шта ће урадити и да то што је обећао проверимо након шест месеци. Ја сам спреман. Да ли сте и Ви“ упитао је Обрадовић.

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*