Обрадовић позвао Шешеља, Јеремића и Јанковића на ТВ дуел

0

Kандидат за председника Србије Бошко Обрадовић позвао је данас у Чачку на телевизијски дуел председничке кандидате Војислава Шешеља, Сашу Јанковића и Вука Јеремића, које је оценио као своје „најозбиљније конкуренте“ за улазак у други круг избора.

– Председнички кандидати, ако немате чега да се плашите, ако нисте ни у каквом договору са (кандидатом владајуће коалиције) Александром Вучићем, ако сте прави опозициони председнички кандидати, изађите на директан ТВ дуел – рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Позвао је медије у Србији да организују сучељавање председничких кандидата како би грађани могли да провере ко је прави кандидат опозиције, наводећи да је да је он једина права опозиција, супротно Шешељу.

– Шешељ и Вучић имају директан договор о ненападању и ових дана Шешељ је молио Вучића да се не повуче из политике ако изгуби председничке изборе и да ће га он задржати на месту премијера ако постане председник Србије. Kо више верује Шешељу? Нису ово први избори које је он продао у својој председничкој кандидатури за паре – казао је Обрадовић.

Додао је да Јанковић и Јеремић нису аутентични председнички кандидати опозиције јер су обојица до сада били део „погрешних власти“

 

 

 

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*